Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Tillgänglighet

Vi på Minareklamblad.se uppskattar möjligheten att tillhandahålla en webbplats som är tillgänglig för så många användare som möjligt, utan hänsyn till deras förmågor eller vilken utrustning de använder för att få tillgång till Internet. VI arbetar hårt, varje dag, för att göra vår webbplats mer tillgänglig, både från bordsdatorer och bärbara datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Målet med tillgängligheten är att göra webbsidorna användbara även för handikappade personer. Detta kräver att webbsidorna är designade på så sätt att alla användare får lika åtkomst till informationen och funktionaliteten som sidorna erbjuder.

Användning av webbplatsen

Vi använder teckensnitt som är lätta att läsa, oavsett användarnas förmågor eller vilken utrustning de använder. Alla våra bilder har lämpliga ”alt”-taggar som berättar om bildens innehåll, om bilden av någon anledning inte skulle bli synlig. Navigeringen av vår webbplats är maximalt förenklad och fungerar konsekvent.

Ett par tips för lättare användning av Minareklamblad.se.

Hur förstorar eller förminskar vi webbplatsens teckensnitt

I alternativet ”Verktyg” på din webbläsare väljer du ”Internetalternativ”. I fliken ”Allmänt” väljer du "Tillgänglighet”. Markera ”Ignorera storleken på de av webbsidorna förinställda teckensnitten”. Välj ”OK”. I webbläsarens meny väljer du ”Översikt”. Sedan väljer du ”Textstorlek”. Välj önskad storlek.

Hur ändrar vi färgen på webbplatsen och texten

I alternativet ”Verktyg” på din webbläsare väljer du ”Internetalternativ”. I fliken ”Allmänt” valjer du "Färg”. Avmarkera akternativet ”Använd Windowsfärgerna”. Markera i rutan bredvid ”Text” och välj önskad färg. Välj ”OK”. För att ändra bakgrundsfärgen på webbplatsen, markerar du ”Bakgrund” och väljer färg. Sedan väljer du ”OK”.

Var börjar jag

Använd webbplatsens karta för att bilda dig en allmän uppfattning om vad som finns på webbplatsen och snabbast hitta det du letar efter.

Söktips

Ett av de snabbaste sätten att hitta vad du letar efter är att använda sökmotorn i webbplatsens översta del. Använd lämpliga nyckelord, så ger sökmotorn dig tips på det som du letar efter. Om du letar efter en butik i din stad, använder du också stadfiltret. På så sätt blir din sökning snabb, lätt och precis.

Kontakta oss

Om du har svårigheter att få tillgång till webbplatsen eller har anmärkningar på eller kommentarer om dess innehåll och struktur, ska du inte tveka att kontakta oss på

Email: office@minareklamblad.se

Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!