Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини Svenska Hem България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на Svenska Hem близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

1960 beslöt sig ett gäng kända möbelhandlare med egna möbelvaruhus, för att gå samman i en gemensam inköps- och samarbetskedja. Man bildade en ekonomisk förening med namnet SAMBO.

Fem år senare, 1965, kom man på allvar igång med den gemensamma marknadsföringen, och också gemensam utbildningsverksamhet. Affärskedjan växte och under 1970- talet var man den största möbelhandelskedjan i Sverige. På 1980- talet flyttade man huvudkontoret från Stockholm till Huskvarna och 1987 blev SAMBO Svenska Hem. På 1990-talet byggde man ett nytt huvudkontor, där man också har utställning, fotostudie och höglager, alldeles i närheten av flygplatsen Axamo i Jönköping.

Svenska Hem består idag av 32 varuhus för inredning, eller inredningshus som man själv valt att kalla butikerna, spridda över hela Sverige. Man ligger idag på fjärde plats storleksmässigt, inom möbel- och inredningsmarknaden.

Svenska hem lägger stor vikt på miljön, och säljer helst produkter som är lokalt producerade, och av naturliga material. Med den gröna symbolen ”naturligtvis” kan man visa produkter av hög kvalitet, som är tillverkade i Sverige. Denna symbol hittar du på många av företagets artiklar, både i katalogen och varuhusen.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!