Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker Svenska Hem Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från Svenska Hem
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

1960 beslöt sig ett gäng kända möbelhandlare med egna möbelvaruhus, för att gå samman i en gemensam inköps- och samarbetskedja. Man bildade en ekonomisk förening med namnet SAMBO.

Fem år senare, 1965, kom man på allvar igång med den gemensamma marknadsföringen, och också gemensam utbildningsverksamhet. Affärskedjan växte och under 1970- talet var man den största möbelhandelskedjan i Sverige. På 1980- talet flyttade man huvudkontoret från Stockholm till Huskvarna och 1987 blev SAMBO Svenska Hem. På 1990-talet byggde man ett nytt huvudkontor, där man också har utställning, fotostudie och höglager, alldeles i närheten av flygplatsen Axamo i Jönköping.

Svenska Hem består idag av 32 varuhus för inredning, eller inredningshus som man själv valt att kalla butikerna, spridda över hela Sverige. Man ligger idag på fjärde plats storleksmässigt, inom möbel- och inredningsmarknaden.

Svenska hem lägger stor vikt på miljön, och säljer helst produkter som är lokalt producerade, och av naturliga material. Med den gröna symbolen ”naturligtvis” kan man visa produkter av hög kvalitet, som är tillverkade i Sverige. Denna symbol hittar du på många av företagets artiklar, både i katalogen och varuhusen.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!