Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини SIBA България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на SIBA близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Siba har en lång och anrik historia. Redan 1951 startades företaget Siba, av Folke Bengtsson. Man sålde radioapparater och radiogrammofoner, och dessutom egenproducerade kristallkronor. Detta var före TV's tid, och den enda radiokanalen sände mest uppläsningar.

På 60-talet uppdaterades Siba till radio- och TV-butiker, och ett årtionde senare öppnade man portarna till Sveriges första varuhus för radio och TV, på Backaplan i Göteborg. Man antog då sin devis ” Lägre priser – bättre service”, som än idag är ett rättesnöre för Siba.

Under 1980-talet fortsatte Siba att växa, och man öppnade butiker även utanför Göteborgsområdet. Man tog då också upp datorer och telefoni i sitt sortiment, och blev en hemelektronikkedja. 1994 introducerades affärsområdet kök och tvätt, och i slutet av 1990-talet inledde man sin största expansion någonsin. Man öppnar butiker runtom i Sverige, med målet att bli Nordens ledande inom hemelektronik. Man har sedan fortsatt att expandera, både i Sverige och Danmark, och har även öppnat sin första butik i Norge, i Furuseth, Oslo. Man har nått målet och är idag en av de ledande kedjorna i Norden, och man har dessutom firat sin 60 års dag, 2011.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!