Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker SIBA Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från SIBA
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

Siba har en lång och anrik historia. Redan 1951 startades företaget Siba, av Folke Bengtsson. Man sålde radioapparater och radiogrammofoner, och dessutom egenproducerade kristallkronor. Detta var före TV's tid, och den enda radiokanalen sände mest uppläsningar.

På 60-talet uppdaterades Siba till radio- och TV-butiker, och ett årtionde senare öppnade man portarna till Sveriges första varuhus för radio och TV, på Backaplan i Göteborg. Man antog då sin devis ” Lägre priser – bättre service”, som än idag är ett rättesnöre för Siba.

Under 1980-talet fortsatte Siba att växa, och man öppnade butiker även utanför Göteborgsområdet. Man tog då också upp datorer och telefoni i sitt sortiment, och blev en hemelektronikkedja. 1994 introducerades affärsområdet kök och tvätt, och i slutet av 1990-talet inledde man sin största expansion någonsin. Man öppnar butiker runtom i Sverige, med målet att bli Nordens ledande inom hemelektronik. Man har sedan fortsatt att expandera, både i Sverige och Danmark, och har även öppnat sin första butik i Norge, i Furuseth, Oslo. Man har nått målet och är idag en av de ledande kedjorna i Norden, och man har dessutom firat sin 60 års dag, 2011.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!