Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

XXL All Sports United reklamblad och kampanjer

Se erbjudandena och spara med XXL All Sports United

Betyg: 5 / fr.o.m. 1 röster
Broschyrer
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

XXL är en sportkedja med gigantiska varuhus och små priser. XXL står för eXtra eXtra Låga priser, och man är den snabbast expanderande kedjan på sportmarknaden i Norden idag. Det hela startade 2001, med hjälp av grundarna Tore och Öyvind Tidemandsen. Man har mer än 20 butiker och 13 av dem finns i Sverige. Målsättningen är att ta upp kampen med existerande specialistbutiker och för denna målsättning har man myntat begreppet All Sports United.

Konceptet allt under samma tak, ger gigantiska varuhus, med massor av sport- och vildmarksprodukter i sortimentet. Man väljer att inte leverera egna varumärken, utan pressar istället priserna på kända varumärken, med det allra senaste inom design och kvalitet. Man vill helt enkelt sälja det bästa billigare. Att sälja så kallade billigvaror billigt kan alla göra, men att sälja bra kvalitet billigt ser man som sin uppgift.

Varuhusen är indelade i olika specialistavdelningar, alla med produktutbildade säljare. Här finns produkter för alla, motionär som elitidrottare.

Genom stora inköpsvolymer, och få men stora varuhus, kan man erbjuda kända märkesvaror till priser långt under konkurrenternas.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!