Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

XXL All Sports United брошури и промоции

Виж офертите и спести с XXL All Sports United

Общ Рейтинг: 5 / от 1 гласа
Брошури
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

XXL är en sportkedja med gigantiska varuhus och små priser. XXL står för eXtra eXtra Låga priser, och man är den snabbast expanderande kedjan på sportmarknaden i Norden idag. Det hela startade 2001, med hjälp av grundarna Tore och Öyvind Tidemandsen. Man har mer än 20 butiker och 13 av dem finns i Sverige. Målsättningen är att ta upp kampen med existerande specialistbutiker och för denna målsättning har man myntat begreppet All Sports United.

Konceptet allt under samma tak, ger gigantiska varuhus, med massor av sport- och vildmarksprodukter i sortimentet. Man väljer att inte leverera egna varumärken, utan pressar istället priserna på kända varumärken, med det allra senaste inom design och kvalitet. Man vill helt enkelt sälja det bästa billigare. Att sälja så kallade billigvaror billigt kan alla göra, men att sälja bra kvalitet billigt ser man som sin uppgift.

Varuhusen är indelade i olika specialistavdelningar, alla med produktutbildade säljare. Här finns produkter för alla, motionär som elitidrottare.

Genom stora inköpsvolymer, och få men stora varuhus, kan man erbjuda kända märkesvaror till priser långt under konkurrenternas.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!