Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Hooks брошури и промоции

Виж офертите и спести с Hooks

Общ Рейтинг: 5 / от 1 гласа
Брошури
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Hööks är butiken för alla som är intresserade av hästar och hundar, och företagets historia går tillbaka ända till 1930-talet. 1931 startades ett litet sadelmakeri i Eksjö i Småland. Sadelmakaren, Oscar Waern, kom så småningom att bli en viktig leverantör till svenska försvaret, och hans sadelmakeri blev känt i hela Norden. På den tiden var hästen huvudsakligen ett arbetsredskap, som användes inom jordbruket och armén. I sadelmakeriet tillverkades främst sadlar och selar, som alla syddes för hand. När samhället motoriserades minskade antalet hästar dramatiskt, och det var först på 1970- talet, när ridningen blev en folksport, som trenden vände.

1976 köpte Oscar Waerns styvson, Bengt Höök, företaget, och här föddes Hööks. Den första portorderkatalogen skickades ut 1979, och den bestod av 16 sidor, textade för hand, som tryckts i svartvitt. Man sålde hästartiklar i butiken och på postorder, men Bengt Höök reste också runt på mässor och tävlingar och sålde, vilket blev mycket uppskattat.

På 1980- talet hade man vuxit ur de gamla lokalerna och man flyttade till Tranemo. 1988 utnämndes Bengt Höök till sadelmakarmästare. Företaget har utvecklats och vuxit och idag är man störst på hästsport i Norden. Hööks har idag 42 butiker i Norden, varav 30 stycken i Sverige, och man säljer också via internetbutiken.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!