Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker Peak Performance Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från Peak Performance
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

Peak Performance är idag största varumärket i Norden när det gäller funktionella kläder för sport. Idag har man ca 60 butiker och en distribution till mer än 20 läder, och det hela startade i den lilla skidorten Åre i Jämtland. Här träffades tre svenska utförsåkare år 1986, och försökte hitta svar på frågan om varför det inte gick att hitta de kläder de ville ha, och hur man skulle göra för att kunna få tillbringa mer tid i Åre, en plats de älskade. Svaret på frågorna blev så småningom Peak Performance.

Den första kollektionen lanserades samma år som företaget grundades, och man fokuserade då på skidkläder och klassiska basplagg. Några år senare började man också lansera sportmode för vår och sommar. Sortimentet utvidgades och när man introducerade jeans, fick man också uppmärksamhet, då företaget inte längre bara sålde sportkläder.

År 1991 öppnade man den första allmänna butiken i Stockholm, och sedan har utvecklingen gått av bara farten. Idag är man som sagt Nordens största varumärke för funktionella kläder inom sportsektorn, och man är också ett multinationellt företag. Man hör numera till IC Companys.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!