Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини Peak Performance България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на Peak Performance близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Peak Performance är idag största varumärket i Norden när det gäller funktionella kläder för sport. Idag har man ca 60 butiker och en distribution till mer än 20 läder, och det hela startade i den lilla skidorten Åre i Jämtland. Här träffades tre svenska utförsåkare år 1986, och försökte hitta svar på frågan om varför det inte gick att hitta de kläder de ville ha, och hur man skulle göra för att kunna få tillbringa mer tid i Åre, en plats de älskade. Svaret på frågorna blev så småningom Peak Performance.

Den första kollektionen lanserades samma år som företaget grundades, och man fokuserade då på skidkläder och klassiska basplagg. Några år senare började man också lansera sportmode för vår och sommar. Sortimentet utvidgades och när man introducerade jeans, fick man också uppmärksamhet, då företaget inte längre bara sålde sportkläder.

År 1991 öppnade man den första allmänna butiken i Stockholm, och sedan har utvecklingen gått av bara farten. Idag är man som sagt Nordens största varumärke för funktionella kläder inom sportsektorn, och man är också ett multinationellt företag. Man hör numera till IC Companys.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!