Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

Möbler

cover

Möbler

Vill du vara en prismedveten kund, och det vill du väl, så är detta en sida för dig. Här har vi samlat all information, alla kampanjer, erbjudanden och flygblad på ett och samma ställe, för att göra inköpen så enkla och förmånliga som möjligt för dig.

När du tänker köpa möbler eller andra inredningsdetaljer till hemmet, kan det vara bra att se efter vilka olika butiker som erbjuder det du vill ha. Du kan jämföra utbud, produkter och priser, och här hos oss kan du göra detta på ett mycket enkelt och smidigt sätt.

Här finns broschyrer och information från landets ledande möbelbutiker, som IKEA, Stalands, Svenska Hem, Mio, Bror Pehrssons och Hyllcenter. Du behöver bara välja en av butikerna i menyn till vänster, och klicka på den, för att få upp både information om butiken och deras annonsblad och kampanjer. Du kan hitta kampanjer på de riktigt stora och ofta dyra möblerna som soffor, matgrupper och sängar, där du kan tjäna riktigt mycket pengar genom att utnyttja rabatter och kampanjer, men även om du bara har tänkt köpa några kuddar eller en lampa kan du hitta riktigt bra erbjudanden här. Ingen vill betala mer än man måste, så därför borde ett besök hos oss vara en självklarhet före varje inköp.

Alla de stora möbelvaruhusen har naturligtvis möbler för hemmets alla rum, men du hittar också ett brett utbud av belysning,textil, dekoration och inredningsdetaljer här, och kan du få dem till ett bra pris tackar du förmodligen inte nej. Därför är ett besök hos oss en bra början när du ska köpa möbler och inredning för hemmet. Eller för företaget eller kontoret, för självklart kan du hitta erbjudanden som passar alldeles utmärkt även till dessa miljöer.

För att spara pengar på dina möbelköp kan du börja med att titta igenom katalogerna hos de olika möbelaffärerna, och jämföra priser. Vi har, för att göra det så enkelt som möjligt för dig, listat några av de bästa erbjudandena vid sidan av bilden på broschyren. Detta gör att du kan jämföra vissa produkter utan att ens behöva bläddra i broschyren. 

Vill du ta del av butikernas kampanjer och erbjudanden, och vara säker på att inte missa något, kan du också skriva in din e-postadress och prenumerera på annonsblad. Du väljer själv vilken eller vilka butikers annonsblad du vill ha, och klickar sedan på prenumerera. Då får du alla broschyrer direkt i din mailbox.

Nu är det inte bara butikernas utbud, priser och kampanjer du kan hitta här. Vi ger dig också all den information du kan behöva om varje butik. Ska du åka en bit för att handla möbler, kan det vara bra att veta när butiken har öppet. Det är inte kul att göra sig besvär bara för att mötas av stängda dörrar.

När du ska köpa stora, skrymmande varor, som möbler, kan det också vara bra att veta om det finns möjlighet att få varorna hemkörda, eller om man kan hyra släp vid butiken. Även dessa saker kan du ta reda på här, eftersom vi ger alla kontaktuppgifter, samt länk till butikens hemsida.

Show newsletter popup

Receive special emails with seasonal discounts and offers.

Do you want to receive special seasonal discounts and offers?

Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!