Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини Mio България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на Mio близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Mio är en av Sveriges ledande detaljhandelskedjor inom möbler och heminredning. Man har ett 60-tal butiker runt om i landet, som ägs av handlarna och därför präglas av en stark entreprenörsanda.

Mio har funnits med mycket länge på den svenska möbelmarknaden. Redan på 1960-talet startades kedjan och redan då var visionen att inspirera kunderna till att förnya sina hem och att erbjuda riktiga möbler.

Mios värderingar kan sammanfattas i orden kvalitet, stilsäkert, personligt och affärsmässigt. Dessa värderingar genomsyrar alla Mios varuhus, och alla handlarna. Man följer dessa värderingar genom att erbjuda kunderna stilsäkra och personliga råd, och välinredda och ombonade butiker.

Mio AB har sitt servicekontor och lager i Tibro, och man har även ett mindre kontor i Stockholm. Företaget äger ett litet antal butiker, främst belägna i Stockholmsområdet. Men de flesta butikerna ägs av de enskilda handlarna själva.

Mio har sina leverantörer både i Sverige, övriga Europa och Asien. Alla leverantörer får förbinda sig att följa ställda krav på miljö och socialt ansvar. Mio har vunnit priset Årets Butikskedja år 2013, vilket man naturligtvis är mycket stolta och tacksamma över.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!