Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker Lidl Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från Lidl
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

Lidl har funnits i Sverige i tio år nu, men den första  butiken öppnades i Tyskland redan på 1970-talet. Idag har man sammanlagt nästan 10 000 butiker i 25 länder. Mer än 160 av dessa finns idag i Sverige, och man finns representerade i hela vårt avlånga land. Från Trelleborg i söder, till Umeå i norr.

Hos Lidl kan du handla mat av hög kvalitet till låga priser. Affärsidén bygger på att hålla låga priser, genom att spara in på onödiga kostnader. Man är kostnadsmedvetna och kostnadseffektiva, och kan på så sätt erbjuda kunderna riktigt bra varor till mycket låga priser. Butikerna hålls enkla, utan dyra inredningar, eftersom man inte tycker att kunderna ska betala för något man inte får med hem.

Butikerna har också energisnål belysning, lock på alla frysar samt värmeåtervinning. Detta ger lägre kostnader, till gagn både för företaget och kunden, men är givetvis också bra för miljön.

Ett annat sätt att kunna hålla låga priser, är att ha ett bra sortiment, men inte onödigt många olika sorters varor av samma slag. Man har valt ut de mest kända och populära varumärkena och kompletterat med sina egna. Stora volymer bidrar naturligtvis också till att hålla priserna nere.

Visa mer...
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!