Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

Kosmetik

cover

Kosmetik

Innan du börjar shoppa kosmetika, eller andra hud- eller hårvårdsprodukter kan vi rekommendera ett besök här. Här på sidan hittar du kataloger, annonsblad och broschyrer från de stora butikerna runtom i landet, och du kan ta del av sortimentet samt hitta förmånliga erbjudanden. Självklart är det viktigt att jämföra innan man bestämmer sig, och det gäller jämförelse av både produkter och priser.

När du ska köpa kosmetika är det kanske viktigare än någonsin att just jämföra produkter, för att hitta det som passar dig och din hy bäst. Men, naturligtvis vill du inte betala mer än nödvändigt för det du köper, och då är en prisjämförelse av stor vikt. Många gånger kan man nog tycka att det är både jobbigt och krångligt att göra jämförelser, och därför är det lätt att köpa det första man stöter på. Just därför har vi här samlat det mesta av det bästa, för att du snabbt och smidigt ska kunna göra en jämförelse, och därmed en också bättre affär.

När du ska shoppa är det också viktigt att veta vad som finns i lager hos de olika butikerna, och vilka öppettider de har. All denna information finner du här, och du slipper frustrerande upplevelser, som tomma hyllor eller låsta dörrar.

Vi ger dig kataloger, annonsblad och kampanjer från stora kosmetikbutiker som Kicks, Apoteket, Apotek Hjärtat, Vård Apoteket, The Body Shop, Apoteksgruppen och Lloyds Apotek. I butikerna kan du hitta smink och doft i ett stort urval, men du kan också köpa hudvårdsprodukter för alla typer av hud, solprodukter, dusch och badprodukter. För håret finns både schampoo, balsam och stylingprodukter. Även hårvårdsverktyg, som torkar, locktänger och liknande finns i sortimentet.

När det gäller smink och hudvårdsprodukter är det viktigt att  hitta rätt. Olika hudtyper kräver olika produkter, och har du känslig hud är det speciellt viktigt att du kan välja ur ett brett sortiment, med de rätta artiklarna. Det kan också vara bra att hitta en butik där du kan få tips och råd, och vilka butiker som erbjuder sådana tjänster kan du också se här. Ibland kan det finnas möjlighet att boka tid hos en hudterapeut, eller att få råd i butiken av utbildade terapeuter.

Du kan också se här vilka butiker som finns i din närhet, och vilka öppettider de har. Hittar du inte en butik i ditt område, kan du få veta vilka av butikerna som erbjuder handel online. Och, naturligtvis får du här presenterat alla aktuella annonsblad, erbjudanden och kampanjer. Du vet säkert att det förekommer fantastiska kampanjer ibland, och att många butiker erbjuder rabattkuponger som ger stora besparingar. Alla dessa kampanjer och extrapriser hittar du här, och du kan alltid vara säker på att de är aktuella. Vi uppdaterar sidan i stort sett varje dag, och därför förekommer inte utgångna kampanjer, eller ogiltiga rabattkuponger här. För att du inte ska missa något talar vi klart och tydligt om precis vilken dag en kampanj startar, och när den tar slut.

Vill du få alla annonsblad och erbjudanden när de  presenteras, kan du fylla i din mailadress och prenumerera. Du väljer själv dina favoritbutiker, och bestämmer exakt vilka annonsblad du får.

Show newsletter popup

Receive special emails with seasonal discounts and offers.

Do you want to receive special seasonal discounts and offers?

Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!