Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини Jem & Fix България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на Jem & Fix близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Jem & Fix är byggmarknaden med de låga priserna. Själva kallar man priskonceptet ”äkta lågpris” och målet är att erbjuda sina kunder det mesta för pengarna.

Jem & Fix slog upp portarna till sin första byggmarknad i Sverige 2005, och har snabbt expanderat, till idag 14 butiker, runt om i de södra delarna av landet.

Jem & Fix byggmarknader är relativt små, vilket gör det enklare för dig att handla, och hitta det du söker. Butikerna erbjuder Drive in, för att du smidigt och enkelt ska kunna lasta större produkter.

Den huvudsakliga målgruppen är prismedvetna konsumenter liksom proffskunder. Den vision man har är att kunden ska kunna handla kvalitetsvaror på ett lätt, billigt och roligt sätt.

Låga priser kan man erbjuda, dels genom att inte ha några onödiga kostnader, dels genom gemensamma inköp med Jem & Fix A/S. Jem & Fix A/S har över 80 byggvaruhus i Danmark, och inköpsvolymen blir därför mycket stor, och ger fördelaktiga prisvillkor. Man koordinerar också sina importköp med systerföretaget Harald Nyborg, med vilka man även utnyttjar gemensamma centrallager för lägre kostnader.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!