Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker Jem & Fix Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från Jem & Fix
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

Jem & Fix är byggmarknaden med de låga priserna. Själva kallar man priskonceptet ”äkta lågpris” och målet är att erbjuda sina kunder det mesta för pengarna.

Jem & Fix slog upp portarna till sin första byggmarknad i Sverige 2005, och har snabbt expanderat, till idag 14 butiker, runt om i de södra delarna av landet.

Jem & Fix byggmarknader är relativt små, vilket gör det enklare för dig att handla, och hitta det du söker. Butikerna erbjuder Drive in, för att du smidigt och enkelt ska kunna lasta större produkter.

Den huvudsakliga målgruppen är prismedvetna konsumenter liksom proffskunder. Den vision man har är att kunden ska kunna handla kvalitetsvaror på ett lätt, billigt och roligt sätt.

Låga priser kan man erbjuda, dels genom att inte ha några onödiga kostnader, dels genom gemensamma inköp med Jem & Fix A/S. Jem & Fix A/S har över 80 byggvaruhus i Danmark, och inköpsvolymen blir därför mycket stor, och ger fördelaktiga prisvillkor. Man koordinerar också sina importköp med systerföretaget Harald Nyborg, med vilka man även utnyttjar gemensamma centrallager för lägre kostnader.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!