Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини INTERSPORT България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на INTERSPORT близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Intersport är en av Sveriges mest välkända sportkedjor, och man har byggt upp sitt varumärke under lång tid. Redan 1961 bildades Intersport, och man har alltså verkat under mer än 50 år. Som butikskedja inom sportsektorn är man klart störst i landet med sina drygt 150 butiker.

Huvudanledningen till bildandet av Intersport var att försöka klara av konkurrensen från alla de varuhus som växte upp under denna tid. En inköpsgrupp i Stockholm, som kallades Sport-tian samlade handlare inom sportfacket och man bildade då Sportsam Ekonomisk Förening. Denna förening resulterade år 1974 i bildandet av bolaget Intersport Sverige AB.

Intersports vision är att göra svenska folket till det mest aktiva folket i världen, och man ser det som sin mission att inspirera allt fler till ett aktivt liv.

Intersport Sverige ingår i den världsomspännande kedjan IIC, Intersport International Corporation. Denna kedja är störst i världen, med sina 5400 butiker i 40 olika länder. Enligt ORVESTO är Intersport Sveriges mest besökta klädkedja. Man engagerar sig både för miljö, djurrättsfrågor och arbetsvillkor. Man har valt att ingå i BSCI, som bland annat förbjuder barnarbete och ställer krav på löner och rättigheter. Man har en djurrättspolicy och arbetar för en ekologisk hållbar utveckling. Dessutom har Intersport sedan 2011 ett samarbete med BRIS, Barnens rätt i samhället.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!