Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини ICA Supermarket България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на ICA Supermarket близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

ICA är ett namn som de flesta känner igen och förknippar med livsmedel och dagligvaror. Inte konstigt kanske, att man finns på allas läppar, eftersom ICA faktiskt har hela 100 år på nacken. Man fanns alltså med redan på lanthandelns tid, och har naturligtvis gjort en resa i tiden, som gett både kunskap och erfarenhet vad gäller handel med dagligvaror.

ICA ägs av tidigare Hakon Invest, som idag har förvandlats till ICA Gruppen AB. Koncernen har mer än 2400 butiker, både egna och butiker ägda av handlare, i fem länder: Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen. Butikerna delas in i fyra profiler, efter deras format. I Sverige är denna indelning: ICA Nära, ICA Supermarket, ICA Kvantum och ICA Maxi.

ICA Supermarket är den ICA butik du kan hitta i alla lägen. Här ska det gå enkelt och snabbt att handla, och du hittar ett sortiment för alla; stora som små, för vardagsmaten och den stora festen.

Hos ICA Supermarket kan du handla hela din matkasse, och samtidigt få inspiration till att äta och laga god och näringsriktig mat.

Många ICA Supermarket är kvalitetscertifierade enligt svensk standard för livsmedelshantering. Många av dem är också miljömärkta med Svanen.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!