Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker ICA Supermarket Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från ICA Supermarket
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

ICA är ett namn som de flesta känner igen och förknippar med livsmedel och dagligvaror. Inte konstigt kanske, att man finns på allas läppar, eftersom ICA faktiskt har hela 100 år på nacken. Man fanns alltså med redan på lanthandelns tid, och har naturligtvis gjort en resa i tiden, som gett både kunskap och erfarenhet vad gäller handel med dagligvaror.

ICA ägs av tidigare Hakon Invest, som idag har förvandlats till ICA Gruppen AB. Koncernen har mer än 2400 butiker, både egna och butiker ägda av handlare, i fem länder: Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen. Butikerna delas in i fyra profiler, efter deras format. I Sverige är denna indelning: ICA Nära, ICA Supermarket, ICA Kvantum och ICA Maxi.

ICA Supermarket är den ICA butik du kan hitta i alla lägen. Här ska det gå enkelt och snabbt att handla, och du hittar ett sortiment för alla; stora som små, för vardagsmaten och den stora festen.

Hos ICA Supermarket kan du handla hela din matkasse, och samtidigt få inspiration till att äta och laga god och näringsriktig mat.

Många ICA Supermarket är kvalitetscertifierade enligt svensk standard för livsmedelshantering. Många av dem är också miljömärkta med Svanen.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!