Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини ICA Nära България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на ICA Nära близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Den stora koncernen ICA Gruppen AB, sprungen ur Hakon Invest, har ca 2400 egna och handlarägda butiker i fem olika länder.

ICA är ett väl etablerat namn på den svenska marknaden och har faktiskt funnits med i hela 100 år. Redan på den tiden när man handlade sina varor i lanthandeln fanns alltså ICA med, och har sedan dess ständigt utvecklats, och är fortfarande ett modernt och nytänkande företag.

ICA-butikerna delas in i fyra olika profiler, beroende på formatet: stormarknader, matmarknader, närmarknader och lågprisbutiker. I Sverige ger uppdelningen fyra olika typer av ICA- butiker: ICA Nära, ICA Supermarket, ICA Kvantum och ICA Maxi. ICA Nära kan sägas vara gruppens lillebror, i förhållande till de andra butiksformerna.

ICA Nära finns, som namnet anger, nära och tillgängligt, och man fokuserar på att ge god kundservice, bra färskvaror och ett anpassat sortiment. En ICA Nära-butik har ett sortiment som omfattar mellan 5000 och 8000 artiklar, och har alltså ett förvånansvärt brett utbud. För att finnas nära och lättillgängliga är ICA Nära-butikerna många, och de utgör faktiskt ungefär hälften av alla ICA-butiker i landet.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!