Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини ICA Maxi България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на ICA Maxi близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

ICA har fyra olika butiksprofiler, från den stora stormarknaden, till den lilla närbutiken. Alla ryms under ICA Gruppen AB, som tidigare hette Hakon Invest. Detta är en stor koncern, med hela 2400 egna och handlarägda butiker i Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen.

ICA Maxi är den största av ICA's butiker. ICA Maxi är stormarknaden med det breda utbudet, och här har man samlat allt under ett tak, för att göra vardagen lite enklare för kunderna. Här kan du både köpa mat för vardag och fest, leksaker till barnen, böcker, film och mycket annat. Och allt till bra och konkurrenskraftiga priser.

ICA värnar mycket om miljön och samtliga ICA Maxí stormarknader är miljömärkta med Svanen, en välkänd miljömärkning för alla. Man vill också göra det lättare för envar att ta sitt ansvar, och att välja rätt. Därför har man ett omfattande samarbete med organisationer som arbetar för miljö, hälsa, humana insatser, mångfald och idrott.

ICA har vunnit Substainable Brands 2013, vilket betyder att vi svenska konsumenter anser att ICA är bäst i landet på miljöansvar och socialt ansvar. Alla ICA Maxi är också kvalitetscertifierade, och certifieringen följer Svensk standard för livsmedelshantering.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!