Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker ICA Maxi Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från ICA Maxi
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

ICA har fyra olika butiksprofiler, från den stora stormarknaden, till den lilla närbutiken. Alla ryms under ICA Gruppen AB, som tidigare hette Hakon Invest. Detta är en stor koncern, med hela 2400 egna och handlarägda butiker i Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen.

ICA Maxi är den största av ICA's butiker. ICA Maxi är stormarknaden med det breda utbudet, och här har man samlat allt under ett tak, för att göra vardagen lite enklare för kunderna. Här kan du både köpa mat för vardag och fest, leksaker till barnen, böcker, film och mycket annat. Och allt till bra och konkurrenskraftiga priser.

ICA värnar mycket om miljön och samtliga ICA Maxí stormarknader är miljömärkta med Svanen, en välkänd miljömärkning för alla. Man vill också göra det lättare för envar att ta sitt ansvar, och att välja rätt. Därför har man ett omfattande samarbete med organisationer som arbetar för miljö, hälsa, humana insatser, mångfald och idrott.

ICA har vunnit Substainable Brands 2013, vilket betyder att vi svenska konsumenter anser att ICA är bäst i landet på miljöansvar och socialt ansvar. Alla ICA Maxi är också kvalitetscertifierade, och certifieringen följer Svensk standard för livsmedelshantering.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!