Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини Hornbach България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на Hornbach близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Hornbach slog upp portarna till sitt första varuhus inom bygg och trädgård, redan 1968. Idag omfattar detta familjeföretag mer än 138 bygg- och trädgårdsmarknader, och man har växt utanför Tysklands gränser och etablerat sig runt om i Europa. Huvudkontoret finns i Bornheim som ligger i sydvästra delen av Tyskland, inte långt från där det hela startade för fem generationer sedan.

Fem generationer bakåt, 1877, grundade Michael Hornbach ett takläggarlager i Landau. År 1900 utökade hans son företaget till ett bygghandelskoncept, som genom åren har utvecklats till den bygg- och trädgårdsmarknadskedja man är idag.

För lite drygt tio år sedan, år 2003, öppnades den första svenska bygg- och trädgårdsmarknaden i Göteborg. Tio år senare slog det femte svenska varuhuset upp portarna, denna gång i Helsingborg.

Hornbach satsar i första hand inte på att öppna så många butiker som möjligt, utan man lägger allt fokus på kvalitet. Varuhusen  är stora, så kallade megastores, och motsvarar ungefär två normalstora byggmarknader. Man satsar stort på lyhördhet för sina kunder och har flera år i rad fått högsta betyg i Svenskt Kvalitetsindex kundnöjdhetsmätning.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!