Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker H&M Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från H&M
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

Redan 1947 öppnade den första modebutiken med namnet Hennes, föregångaren till dagens H&M.

Företagets grundare hette Erling Persson, och den första butiken sålde enbart damkläder. 1968 köpte Erling Persson upp företaget Mauritz Widforss. Detta företag sålde herrkläder och jaktutrustning. I smmanslagningen bildades namnet Hennes& Mauritz, och man införde både dam- och herrkläder i sortimentet. Idag är H& M ett globalt modeföretag med cirka 3100 butiker på 53 marknader.

Företagets affärsidé är att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris, och i den egna koncernen ingår sex separata varumärken: H&M, Monki, COS, Cheap Monday, Weekday och Other Stories. Man har 160 egna designers och 100 egna mönsterkonstruktörer som skapar företagets kollektioner.

Man har inga egna fabriker, men samarbetar med cirka 800 fristående leverantörer.

Man lägger stor vikt vid hållbarhet, både för människor och miljö, och arbetar aktivt för att främja hållbarheten i hela distributionskedjan. H& M Conscious är beteckningen för arbetet för ett hållbart mode, och i detta åtagande ingår bland annat klimatsmarta val, ansvarsfulla partners, etik, återanvändning och återvinning. Som en del i detta miljöarbete samlar man in gamla kläder i butikerna. 

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!