Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини H&M България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на H&M близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Redan 1947 öppnade den första modebutiken med namnet Hennes, föregångaren till dagens H&M.

Företagets grundare hette Erling Persson, och den första butiken sålde enbart damkläder. 1968 köpte Erling Persson upp företaget Mauritz Widforss. Detta företag sålde herrkläder och jaktutrustning. I smmanslagningen bildades namnet Hennes& Mauritz, och man införde både dam- och herrkläder i sortimentet. Idag är H& M ett globalt modeföretag med cirka 3100 butiker på 53 marknader.

Företagets affärsidé är att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris, och i den egna koncernen ingår sex separata varumärken: H&M, Monki, COS, Cheap Monday, Weekday och Other Stories. Man har 160 egna designers och 100 egna mönsterkonstruktörer som skapar företagets kollektioner.

Man har inga egna fabriker, men samarbetar med cirka 800 fristående leverantörer.

Man lägger stor vikt vid hållbarhet, både för människor och miljö, och arbetar aktivt för att främja hållbarheten i hela distributionskedjan. H& M Conscious är beteckningen för arbetet för ett hållbart mode, och i detta åtagande ingår bland annat klimatsmarta val, ansvarsfulla partners, etik, återanvändning och återvinning. Som en del i detta miljöarbete samlar man in gamla kläder i butikerna. 

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Kläder och skor

Показани са 3 от 4 магазина
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!