Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

Hem och trädgård

cover

Hem och trädgård

Den här sidan är till för dig. För att underlätta för dig, när du ska köpa produkter för hem eller trädgård, har vi här samlat de största butikerna inom detta område, och ger dig deras annonsblad, kampanjer och erbjudanden. Ska du renovera i hemmet, och behöver material och verktyg, kan du titta in här för att hitta alla aktuella kataloger och annonsblad. Vi har butiker som K-Rauta, Bauhaus, Cheapy, Rusta och Hornbach som alla erbjuder ett mycket stort och brett sortiment av produkter för ditt hem och din trädgård.

Det spelar ingen roll om du står inför ett större renoveringsprojekt, om du vill skapa rum i trädgården, eller om du bara tänker förändra med hjälp av dekoration. Det finns något för dig hos dessa butiker i vilket fall. Sortimentet hos butiker med detta arbetsområde kan variera mycket kraftigt, och det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig för att hitta det man behöver. Tittar du in här hos oss är detta inte längre ett problem. Här kan du hitta alla butikers kataloger, och snabbt och smidigt få veta var du kan hitta det du söker. Dessutom kan du jämföra priser och alltid hitta varorna till bästa pris. Du vill förstås inte betala mer än nödvändigt vare sig du ska bygga om eller fixa vårens grönsakssådd. Genom att göra enkla kostnadsjämförelser här, kan du vara säker på att inte betala för mycket. Du kan också spara ännu mer pengar genom att ta vara på de erbjudanden och kampanjer som finns i butikerna.

Vi ger dig alltid enbart de kampanjer och annonsblad som är aktuella, och du behöver inte riskera att upptäcka att extrapriset inte längre gäller. Här ger vi dig exakta tider för när en kampanj startar och slutar, och du kan hela tiden se hur lång tid det är kvar på de aktuella erbjudandena. Eftersom detta är en kategori av varor som kan vara säsongsanpassade, och som du kanske använder dig mer av under vissa perioder, kan det vara en god idé att prenumerera på broschyrer från butiker som för det sortiment som intresserar dig.

Är du intresserad av trädgård och odling exempelvis, kan det vara bra att få hem alla aktuella erbjudanden direkt i mailboxen, under odlingssäsongen. Då riskerar du inte att missa extrapriser och kampanjer på blommor, krukor, odlingsredskap eller andra trädgårdsartiklar.

Är du en hemmafixare kan det också vara mycket lönsamt att titta in här, och kanske också prenumerera, för att hela tiden se till att få de bästa produkterna till de lägsta priserna.

Du får här också all information du kan behöva om de olika butikerna, och kan lätt se vilka tider man har öppet, eller hur du kontaktar den enskilda butiken. Du kan även få veta om du kan låna släpkärra, eller få dina varor hemkörda, om du till exempel handlar skrymmande byggvaror. 

Show newsletter popup

Receive special emails with seasonal discounts and offers.

Do you want to receive special seasonal discounts and offers?

Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!