Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини Deichmann България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на Deichmann близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Deichman har en historia som sträcker sig hela 100 år bakåt i tiden. Redan 1913 öppnade Heinrich Deichmann en skomakarbutik i tyska Essen – Borbeck. Idag är det två generationer senare, och det har som sagt gått mer än 100 år, och man har utvecklats till att bli en i Europa marknadsledande butikskedja. Deichmann har idag mer än 3 325 butiker i 23 länder och man sysselsätter nästan 34 000 personer. Man erbjuder ett brett sortiment av skor för alla åldrar. Här finns allt från modeskor från exklusiva varumärken, till välkända sportskor.

Deichmann lägger stor vikt vid kvalitet och miljö, och sätter själva sträng standard för detta. För att vara säkra på att de produkter man erbjuder kunderna lever upp till både kvalitets- och miljöstandard, kontrolleras produkterna av externa testinstitut.

Hållbar utveckling är ett uttryck på allas läppar, och man kan lätt tro att det är ett nytt begrepp. Men, Deichmann har arbetat för hållbar utveckling ända sedan starten för 100 år sedan. Målet för familjeföretaget är att även i framtiden kunna erbjuda kunderna bra skor till bra priser, och att planera för framtida generationer. Detta gör man dels genom att värna miljön, men också genom att avsätta en del av vinsten till hjälpprojekt runtom i världen.

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Kläder och skor

Показани са 3 от 4 магазина
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!