Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини Coop Nära България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на Coop Nära близо до теб
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Coop Nära kan liknas vid lillebror i den stora familjen ”Coop”. 

Coop, som tidigare var känt under namnet Konsum, är en koncern för dagligvaruhandel, sprungen ur KF, Kooperativa Förbundet. KF grundades redan för mer än 100 år sedan, nämligen år 1899.

Grundtanken är att handeln ägs kooperativt genom konsumentföreningar, och att överskottet går tillbaka till medlemmarna, och precis så fungerar det än idag.

Kooperativa Förbundet har idag 3,3 miljoner medlemmar genom de olika konsumentföreningarna. Man kan alltså säga att ungefär en tredjedel av Sveriges befolkning är delägare i Coops butiker.

Som medlem får du också vara med och dela på intäkterna. Återbäring delas ut på alla inköp som registreras med medlemskortet.

Coop är den enda kooperativa matvarukedjan idag, vilket bara det gör Coop unikt. Stort fokus på ansvar, nytta och hållbarhet gör också att dessa butiker sticker ut. Både genom att e rbjuda ett enormt utbud av ekologiska varor, men också genom att se till att varje butik drivs av förnyelsebara energikällor, som kraftigt minskar utsläppet av växthusgaser, som en av effekterna.

Coop Nära är alltså den mindre Coopbutiken, som finns nära kunden var man än bor. Genom att Coop Nära finns där du bor, går det enkelt, bekvämt och snabbt att handla. Även om butiken inte alltid är stor, får du här både ett bra utbud och generösa öppettider.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!