Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker Coop Konsum Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från Coop Konsum
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

Hela den stora Coop-familjen, med alla sina olika butiker, har en lång och anrik historia. Det hela grundar sig i det kooperativa förbundet, KF, som bildades redan 1899. Redan då var idén om att överskottet skulle gå tillbaks till kooperativet, en av de grundläggande tankarna.

Det kooperativa förbundet har i dagsläget över tre miljoner medlemmar, och det är alltså dessa medlemmar, det vill säga kunderna, som är delägare i Coop Konsum. Återbäringen lever kvar än idag, och delas ut efter medlemmarnas gjorda inköp. 

”Familjen” Coop innefattar idag några olika butiksformer, i olika storlekar, där Coop Nära är den lilla, och Coop Forum, storebror, stormarknaden. Coop Konsum lyssnar verkligen till sina kunder, och målsättningen är att ge kunderna Sveriges bästa bemötande. Låga priser, bra kvalitet och egna varumärken är några av de saker som utmärker Coop Konsum. Nytta, ansvar och hållbarhet är omhuldade ledord för Coop, och dessa tankar har faktiskt funnits med ända från början. Idag tar det sig uttryck bland annat i att butikerna drivs med energi från förnyelsebara källor, vilket har lett till att man kunnat sänka sina utsläpp av växthusgaser med hela 95%.

Den stora satsningen på bra kvalitet till låga priser, och inte minst det bredast tänkbara sortimentet av ekologiska produkter, är en fortsättning på samma tankegång.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!