Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker Coop Extra Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från Coop Extra
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

Coop  är känt av de flesta, och idag finns över 700 butiker runtom i landet. Butikerna ägs av Kooperativa Förbundet, KF, och i förlängningen så är det kunderna, medlemmarna, som äger Coop Extra.

KF är en konsumentkooperativ förening med som grundades redan 1899. Länge var butikerna kända under namnet Konsum, men under 2000-talet har namnet istället övergått till Coop. Idag finns mer än 3 miljoner medlemmar i konsumentkooperationen, via någon konsumentförening.

Coop Extra har som målsättning att din hemorts bästa matbutik. Här ska du enkelt och smidigt kunna välja varor till bra priser, ur ett mycket bra sortiment. Nytta, ansvar och hållbarhet har varit ledord för Coop ända sedan starten, och dessa mål eftersträvas än idag.  Detta betyder att Coop Extra och andra Coop-butiker är störst på ekologiska, miljö- och rättvisemärkta varor. Coop Extras butiker drivs alla numera, för miljöns skull, med energi från förnyelsebara källor. Man har på detta sätt lyckats sänka sina utsläpp av växthusgaser med hela 95%.

Visa mer...
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!