Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Разбери как в настройки

Всички магазини City Gross България

Въведи своя град и се запознай с всички оферти на City Gross близо до теб

City Gross har en lång och anrik historia, som sträcker sig ända tillbaka till år 1922, då Mikael Bergendahl grundade det företag som skulle komma att bli Bergendahlsgruppen. Från allra första början var företaget en agentur för Svea margarin, men sortimentet utökades snabbt med bland annat kaffe, konserver, konfektyr, kryddor och ost.

På 1940-talet bytte företaget namn till Bergendahl & Son, då sonen Sixten trädde in i verksamheten.

Detta namn har moderföretaget för City Gross än idag. Genom åren har en ständig utveckling skett, från agentur, via special- och fullsortimentsgrossist, till dagens 34 City Gross-butiker.

Viktigaste milstolpen kan nog ses som året 1993 när den första familjeägda stormarknaden öppnade.

Målet för City Gross butikerna är att verkligen göra skillnad, och av den anledningen har man valt att gå lite mot strömmen. Man satsar på svenskt kött, styckat i butik av kunnig personal, och man erbjuder också manuella diskar för fisk och skaldjur, med produkter från hållbara bestånd. Bröd från mjöl i stenugn bakas i butik, och man erbjuder kunderna landets bredaste sortiment av livsmedel.

För att göra det lättare för medvetna kunder har City Gross valt att märka med få eller inga tillsatser, vilket också är ett annorlunda tänk.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!