Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Alla butiker Apoteket Sverige

Välj din stad och bläddra bland kataloger, reklamblad, erbjudanden från Apoteket
No Catalogs
Just nu finns det ingen aktuell broschyr för denna butik, vänligen se andra broschyrer från denna kategori!

Apoteket är den största apotekskedjan i Sverige. Fram till avregleringen av apotekshandeln 2009, hade Apoteket ett avtal med staten, vilket gjorde att man hade ensamrätt på handel med läkemedel i Sverige.

Apotekets ägare är den svenska staten, och företagets uppgift är att bedriva handel med läkemedel i apoteksverksamheten, men man erbjuder också läkemedelsförsörjning och farmacitjänster till sjukhus, vårdcentraler, privata vårdbolag och liknande verksamheter.

När avregleringen av apoteken genomfördes och Apotekets monopol försvann sålde man cirka 2/3 av apoteksbeståndet, och idag driver Apoteket AB drygt 350 apotek i egen regi samt ett 20- tal på franchisebasis.

Apotekets vision är Ett liv i hälsa, och detta har man som sin ledstjärna i arbetet för att bli en ledande aktör på hälsomarknaden.

I konkurrensen på apoteksmarknaden arbetar man ständigt för att stärka varumärket Apoteket, och det gör man bland annat genom att bredda och utveckla sortimentet, förbättra butikerna och stärka kundens upplevelse. Med ett sortiment som anpassas efter kundernas behov, hög läkemedelskompetens och engagemang i hållbarhetsfrågor har man redan nått långt i sin målsättning, men fortsätter att utveckla både butikerna och sortimentet.

Visa mer...
notification circle blue
Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!