Vi använder cookies för att ge dig en smidig och bekväm användarupplevelse på vår hemsida. Läs mer

cover

Användningsvillkor

Vänligen läs de allmänna villkoren för användning av produkterna, mjukvaran, tjänsterna och webbplatsen Minareklamblad.se. De allmänna villkoren, tillsammans med tilläggsvillkoren, utgör ett bindande avtal mellan dig och Minareklamblad.se med hänsyn till din användning av tjänsterna. Det är viktigt att du tar dig tid att läsa igenom dem.

Tilläggsvillkor

VILLKOR FÖR ANVÄNDANDE AV TJÄNSTEN Minareklamblad.se

Minareklamblad.se är en webbplats som tillhandahåller en tjänst för genombläddring av kampanjbroschyrer för svenska butiker. Användandet av tjänsten kräver ingen registrering för användarna och är kostnadsfri.

Upphovsrätten till kampanjbroschyrerna på Minareklamblad.se tillhör deras författare, och Minareklamblad.se förbehåller sig rätten att använda de broschyrer som har publicerats på Minareklamblad.se för egna behov, inklusive för reklam- eller andra affärssyften.

Användarna till Minareklamblad.se går med på att Minareklamblad.se inte ansvarar för innehållet och pålitligheten av de på webbplatsen publicerade broschyrerna.

Minareklamblad.se tar inget som helst ansvar för förlorad information eller omöjlighet att spara information som matats in av webbplatsens invändare.

Användandet av Minareklamblad.se innebär att du är bekant med dessa allmänna villkor, går med på dem och förbinder dig att iaktta dem.

Hallå! Vi har just publicerat den nya (brandName) reklambladet. Kolla in katalogen HERE och spara pengar!